Neem contact met ons op +32 470 02 96 15 of mail naar info@ebikestogo.be

Home

E-bikes to go

E-bikes to go is een jonge, enthousiaste onderneming (fietsverhuur) in het hartje van de Voerstreek (voeren), het mooiste heuvelachtige plekje van Limburg.

ebikestogo-logo-wit

LET OP:

In november en december werken we enkel op reservering

 

RESERVEREN OF MEER INFORMATIE NODIG?

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Lees de blog van Bart!

icoon-service

SERVICE

De E-bikes kunt u afhalen tussen 10:00 en 11:30. Inleveren kan tot 23:00. Wij zijn dagelijks geopend en altijd telefonisch bereikbaar.

icoon-levering

LEVERING

U hoeft ons alleen maar uw locatie door te geven en de fietsen worden gratis aan uw deur afgeleverd. Wij leveren tussen 8:00 en 9:45 en halen ze weer op tussen 20:00 en 23:00 uur.

icoon-kennis

KENNIS

U wordt voorzien van de E-bikes to go gids met 7 uitgestippelde routes, fotowedstijd, speurtocht, horeca uitbatingen aangeraden door ons en nog zoveel meer, een fietskaart, fietstas, knooppunten houder en uitgestippelde routes en ….

KWALITEIT

Wij stellen kwaliteits volle E-bikes van Giant ter beschikking in onze fiets verhuur. Met midden motor voor een vriendelijke prijs. En u word ook voorzien van een fiets tas en alle benodigdheden.

ebikestogo-de-cantarel

De Cantarel

E-bikes to go is gelegen op het domein van hostellerie de Cantarel, waar u uw auto veilig kunt plaatsen. Wij beschikken over een wintertuin waar u na uw prachtige fietstocht een heerlijk hapje kunt eten of gewoon gezellig een drankje kunt consumeren.

Hostellerie De Cantarel

N’Ice Cream

Natuurlijk is een mooie dag met een heerlijk fietstochtje niet volledig af zonder een kleine traktatie voor uzelf.

Hiervoor kunt u bij N’ice cream terecht waar u keuze heeft uit 16 verschillende smaken Italiaans ijs waarmee u op ons terrasje nog even kunt nagenieten.

N’Ice Cream

“E-Bikes To Go” Fietsverhuur

E-Bikes To Go fietsverhuur is gevestigd in de Voerstreek juist naast het heuvelachtige Zuid Limburg Nederland en de Maasvallei.

E-Bikes To Go is aangesloten bij Vakantie in de Voerstreek, VVV Voeren Belgie en Toerisme Limburg.